هدف نشان «طیب» تبدیل تعالیم اسلامی به استانداردهای زندگی است
نماینده موسسه کیفیت رضوی در استان اصفهان گفت: هدف از طراحی و استقرار نشان«طیب» در ابعاد مختلف، تبدیل تعالیم اسلامی به استاندارهای زندگی و الگوسازی از حیات طیبه است.
به گزارش روابط عمومی موسسه کیفیت رضوی، لیلا لندی اصفهانی با اشاره به اهمیت ترویج و توسعه نشان طیب در سطح کشور گفت:. توجه به نشان«طیب» و استقرار و پیاده سازی آن در سطح کشور، قطعا کیفیت سبک زندگی و محصولات را به دنبال دارد. اگر ما به دنبال پیاده سازی استانداردسازی سبک زندگی در حوزههای مختلف از جمله افزایش رزق و روزی در زندگی، تربیت صحیح کودکان، تولید محصولات با کیفیت و گسترس کیفیت در زندگی و … هستیم، باید سعی کنیم که جریانسازی نشان طیب در سطح کشور به خوبی انجام شود تا در عرصه بینالمللی نشان طیب مورد توجه قرار گیرد و به عنوان الگویی برای کشورهای خارجی در حوزه کیفیت محصولات غذایی مطرح شود.
وی ادامه داد: نمایندگی موسسه کیفیت رضوی در استان اصفهان در بهمن ماه سال گذشته شروع به کار کرد. توسعه زیست بوم طیب، شناسایی و شبکه سازی همکاران و کارگزاران در زمینههای ارزیابی، مشاوره و بهبود کیفیت، توسعه فناروی، توسعه بازار و توسعه ذائقه طیب از جمله مهمترین وظایفی است که نمایندگی موسسه کیفیت رضوی در استان اصفهان در صدر کار خود قرار داده است.
مدرس دانشگاه تهران تصریح کرد: برای اولین بار ضمن عقد قرارداد همکاری با دانشگاه علمی کابردی عتیق، برخی از محصولات تولیدی این مرکز علمی در سامانه رتبه بندی محصولات طیب ثبت شده و از سوی این دانشگاه، دورههای آموزشی ارزیابی کیفیت محصولات برای ارزیابان برگزار میشود.
لندی ادامه داد: ما با همکاری دانشگاه علمی کاربردی عتیق اصفهان، شناسایی کارگزاران نشان طیب را دنبال میکنیم. تاکنون برخی از محصولات با کیفیت استان اصفهان از جمله «گز» که به عنوان برترین سوغاتیهای این استان شناخته میشود، در سامانه رتبه بندی نشان طیب ثبت شده و ارزبابی محصولات دیگر محصولات این استان نیز در دست اقدام است.
نماینده موسسه کیفیت رضوی در استان اصفهان عنوان کرد: هم چنین برای توسعه ذائقه طیب ، ارزیابی، مشاوره و بهبود کیفیت محصولات در استان اصفهان، قرارداد همکاری با شرکت معیار دانش پارس مستقر در پژوهشگاه دانشگاه آزاد اسـلامی واحـد اصفهـان منعقد شده و دفتر نمایندگی طیب در دانشگاه آزاد اصفهان تشکیل شده است.
وی افزود: تاکنون نشستهای مختلف معرفی و تبیین نشان «طیب» در مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان، مشاوره کمیته فرهنگ سلامت شهرداری اصفهان، کانون کارآفرینی، دانشگاههای مختلف این استان با استقبال خوب مسئولان برگزار شده است.
لندی با اشاره به اینکه نشان «حلال» حدود ۸۰ سال طول کشید که در سطح ملی و بینالمللی شناخته شود، اظهار کرد: توسعه و ترویج نشان طیب در سطح ملی و بینالمللی برنامهای زمانبر و اقدام بسیار بزرگی است که با ارائه برنامههای زیر ساختی سطح کیفیت در ذائقه زیست بوم، جای خود را باز میکند. شهر اصفهان، جزء اولین شهرهایی است که نمایندگی موسسه کیفیت رضوی در آن ایجاد شده است، اصفهان پیشگام است و با یاری خدا، اقدامات وسیع برای شناسایی محصولات با کیفیت تحت نشان طیب و شبکهسازی در عرصه توسعه بازار و ذائقه طیب در دست اقدام است.