امضا تفاهم نامه همکاری موسسه کیفیت رضوی و موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد
امروز ۳۰ تیر ماه تفاهم نامه همکاری مابین موسسه کیفیت رضوی و موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد امضا گردید.
به گزارش روابط عمومی موسسه ، در این مراسم که با حضور چندی از مسئولین از جمله رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره موسسه کیفیت رضوی و دیگر مسئولان این موسسات برگزار گردید در خصوص همکاری موضوعاتی از جمله: توسعه پشتوانه های علمی سامانه ارزیابی کیفیت طیب، توسعه شبکه مشتریان سامانه و ایجاد شبکه تخصصی ارزیابان در حوزه محصولات غذایی و ارائه خدمات آموزشی و مشاوره به شبکه ارزیابان و اعضای سامانه توافق شد.