۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱

نشان «طیب»، معرف محصولات با کیفیت ایرانی در سطح ملی و بین‌المللی است

نماینده موسسه کیفیت رضوی در استان خراسان شمالی گفت: نشان طیب قابلیت معرفی محصولات با کیفیت تولید کشور را در […]
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱

همراه با موسسه کیفیت رضوی از طراحی تا استقرار نشان «طیب» در زنجیره محصولات غذایی

مؤسسه کیفیت رضوی با هدف ارتقای کیفیت سبک زندگی براساس معیارهای اسلام ناب محمدی تأسیس شد . این موسسه، استقرار […]
۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱

تفاهم‌نامه همکاری مشترک با دانشگاه پوترای مالزی امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری مشترک موسسه کیفیت رضوی با دانشگاه پوترای مالزی امضا شد.   به گزارش روابط عمومی موسسه کیفیت رضوی، […]
۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱

ارادت ویژه یزدی‌ها به امام رضا(ع)، نقطه قوتی برای پیشبرد طرح نشان «طیب» است

نماینده موسسه کیفیت رضوی در استان یزد گفت: نشان طیب براساس مبانی اسلامی طراحی شده که ارادت ویژه یزدی‌ها به […]
۲۳ اسفند ۱۴۰۰

زیست بوم «طیب» در استان یزد اجرا می‌شود

زیست بوم «طیب» در راستای استقرار سبک زندگی ایرانی و اسلامی و تحقق الگوی شهر طیب در استان یزد اجرا […]
۲۳ اسفند ۱۴۰۰

مهلت ارسال مقالات به همایش بین‌المللی «غذای طیب» تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۱ تمدید شد

مهلت ارسال مقالات به دبیرخانه همایش بین‌المللی «غذای طیب» تا پایان اردیبشهت سال ۱۴۰۱ تمدید شد. به گزارش روابط عمومی کنفرانس […]
۱۴ اسفند ۱۴۰۰

امضای توافق‌نامه حمایت از الگوی زیست بوم طیب در استان یزد

توافق نامه حمایت از الگوی زیست بوم طیب در استان یزد در راستای استقرار سبک زندگی ایرانی و اسلامی و […]
۱۳ بهمن ۱۴۰۰

مفهوم غذای طیب بسیار فراتر از غذای حلال است

به گزارش روابط عمومی موسسه کیفیت رضوی به نقل از روابط عمومی کنفرانس بین المللی غذای طیب، دکتر مصطفی شهیدی […]
۱۰ بهمن ۱۴۰۰

هدر رفت سالانه ۳۵ میلیون تن مواد غذایی در کشور

به گزارش روابط عمومی موسسه کیفیت رضوی به نقل از روابط عمومی کنفرانس بین المللی غذای طیب، دکتر الهام زائر […]