نخستین همایش بینالمللی غذای طیب امروز با حضور مسئولان، اساتید و نخبگانی از ایران و پنج کشور، کار خود را آغاز کرد تا علاوهبر توسعه روابط بینالمللی با کشورهای جهان اسلام در حوزه نشان طیب، زمینهای برای تجاریسازی و توسعه این برند فراهم شود.
به گزارش روابط عمومی موسسه دانشبنیان کیفیت رضوی، همایش بینالمللی «غذای طیب» صبح امروز با حضور دکتر محمدعلی رضوی؛ رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و امیر رضا رجبی ؛رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی و جمعی از پژوهشگران، صاحب نظران در پردیس پارک علم و فناوری خراسان شروع به کار کرد.
مرضیه رضویزاده دبیر علمی همایش بین المللی «غذای طیب» با اشاره به همکاری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد در برگزاری همایش بینالمللی دو روزه «غذای طیب» گفت: در برگزاری این همایش ۴۵ مرکز و دستگاه پژوهشی داخل و خارج کشور از جمله کشورهای سوسیس، مالزی، برونئی، پاکستان و تایلند مجموعه همکاری علمی دارند.
وی، ارائه آخرین دستاوردهای علمی و راهکارهای عملی برای بخشهای اجرایی در محورهای پژوهشهای بنیادی و کاربردی، فقه و شریعت، اقتصاد و مدیریت از طریق تبادل آرا و اندیشه پژوهشگران، صاحب نظران و اندیشمندان را از جمله مهمترین اهداف برگزاری همایش عنوان کرد.
پذیرش ۱۵۰ مقاله علمی در همایش بینالمللی غذای طیب
دبیر علمی همایش بین المللی «غذای طیب» با تاکید بر اینکه این همایش دارای اعتبار علمی از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام است، تصریح کرد: ۱۸۶ مقاله درمحورهای پژوهشهای کاربردی و بنیادی، اقتصاد و مدیریت، فقه و شریعت وقوانین و استانداردها به دبیرخانه این همایش ارسال شده که بعد از انجام داوری، ۱۵۰ مقاله پذیرفته شده و ۲۰ مقاله برای ارائه شفاهی در همایش بینالمللی غذای طیب در نظر گرفته شده است.
رضویزاده ادامه داد: در این همایش دو روزه، علاوهبر برپایی کارگاههای علمی، با همکاری دانشگاه علوم پزشکی دورههای آموزشی مختلفی همچون «ارتباط با غذا و تغذیه با سلامت» برگزار میشود.