سومین جشنواره« محصولات و کسب و کارهای طیب» با معرفی ۲۰ محصول غذایی برتر در پارک علم و فناوری خراسان آغاز به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی موسسه کیفیت رضوی، مدیرعامل موسسه دانشبنیان کیفیت رضوی هدف از برگزاری این نمایشگاه را اصلاح سبک زندگی اسلامی، ایجاد سفره سلامت و همچنین حمایت از کسب و کارهای فعال در حوزه تولید محصولات غذایی سالم عنوان کرد و افزود: در این نمایشگاه محصولاتی در گروههای برنج، عسل، زعفران، آرد، پسته، شکر قهوهای، محصولات سالم بر پایه استویا و… به نمایش گذاشته شده است.
دکتر حسین زمانی ادامه داد: تمامی محصولات غذایی سالم و ارگانیک ارائه شده در این جشنواره تحت نظارت موسسه کیفیت رضوی تولید و براساس مبانی و اصول ۵ گانه طیب شامل سلامت، حلیت، اصالت، برکت و جذابیت، ارزیابی شدهاند.
مدیرعامل موسسه دانشبنیان کیفیت رضوی درباره نحوه انتخاب برگزیدگان این جشنواره تصریح کرد: در این جشنواره پس از ارزیابی محصولات و خدمات براساس الگوی طیب، به تولیدکنندگان محصولات و ارائهکنندگان خدماتی که در ارزشیابی امتیاز بالاتر از ۷۰ بگیرند، نشان طیب و گواهی حضور در زیستبوم طیب ارائه میشود.
برگزاری نمایشگاه جانبی برای عرضه محصولات سالم و ارگانیک
او همچنین از برگزاری نمایشگاهی جانبی در کنار سومین جشنواره محصولات و کسبوکارهای طیب خبر داد و افزود: پس از شناسایی محصولات و خدمات برتر توسط کارشناسان این موسسه که البته لزوما هم طیب نیستند ولی متعهد به این نشان هستند، این محصولات و خدمات منتخب در نمایشگاه جانبی جشنواره به نمایش درآمده است.