نشست تبیین ابعاد مختلف نشان «طیب» با حضور مدیرعامل موسسه کیفیت رضوی و اعضای هیئت علمی دانشگاه اصفهان به صورت وبینار برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه کیفیت رضوی، مدیر عامل موسسه کیفیت رضوی در این نشست گفت: در نشان کیفیت «طیب»، سلامت به معنای جامع در نظر گرفت شده است و وقتی رعایت معیارهای شرعی قانونی را به صورت کامل پیاده سازی میکنید. تجلی آن مفاهیم و معیارهای کمالگرا که در طیب وجود دارد در جامعیت میبینیم. از این جهت، جامعیت یعنی اینکه از ابعاد مختلف کیفیت محصولات را بسنجیم که این میتواند اولین سطح و اولین تراز بوم کیفیت طیب باشد.
حسین زمانی خادمانلو ادامه داد: یکی از اهداف کلان موسسه کیفیت رضوی، طراحی و تجاریسازی نشان طیب به عنوان نماد کیفیت متمایز و برتر اسلامی برای ارزیابی کیفیت محصولات و خدمات و همچنین تولید سامانههای مبتنی بر فناوری اطلاعات برای استقرار نشان طیب روی زنجیره محصولات غذایی است. ما همزمان زیر ساختها، مدل توسعه، فرایند تجاری سازی و جریان سازی علمی نشان طیب را دنبال میکنیم و تلاش میکنیم که در مسیر تجاری سازی، نشان طیب را به عنوان نشان کیفیت متمایز و برتر اسلامی در سطح ملی و بینالمللی مطرح کنیم.
وی ادامه داد: در تعیین شاخصهای کیفیت طیب، معیارهایی را در نظر گرفتیم که امکان تبدیل روشهای کمی به کیفی را داشته باشند و از نظر کیفی قابل ارزیابی باشند.
مدیرعامل موسسه کیفیت رضوی اظهار کرد: طبق همکاری با دفتر صنایع غذایی و دارویی وزارت صمت، مقرر شده که شرکتهای تولید صنایع غذایی در کشور براساس الگوی ارزشیابی طیب ارزیابی شوند. هم چنین نمایشگاهی از محصولات برتر غذایی در حاشیه برگزاری همایش بین المللی «غذای طیب» برپا شود.
وی یادآور شد: موسسه کیفیت رضوی در مسیر تبدیل شدن نشان طیب به عنوان برند اعتبار بخش در سطح کشور حرکت میکند که برای رسیدن به این هدف، تاکنون شورای استانی طیب و نمایندگی کارگزاری و شبکه همکاری رسمی این موسسه در استانهای خراسان شمالی، یزد و اصفهان آغاز به کار کردهاند.
برگزاری همایش بینالمللی «غذای طیب» در مهرماه
دبیر علمی همایش بینالمللی «غذای طیب» در این نشست نیز گفت: همایش بینالمللی«غذای طیب» با همکاری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اخذ مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مهرماه سال جاری برگزار خواهد شد.
مرضیه رضویزاده، با اشاره به محورهای همایش بینالمللی«غذای طیب» ادامه داد: براساس مفاهیم طیب و کارکردهای آن در صنعت غذایی، ۴ محور اصلی برای این همایش از جمله پژوهشهای کاربردی، شریعت و غذای طیب، اقتصاد غذای طیب و قوانین و استانداردها در نظر گرفته شده است.
وی، ادامه داد: در راستای بهرهگیری از ظرفیت علمی و نظرات اعضای هیات علمی دانشگاههای سراسر کشور، تاکنون۳۰ نشست تبیین مقدمات علمی این همایش در زمینههای صنایع غذایی، اقتصاد و تجارت، تعیین استاندارها و شریعت در مراکز مختلف پژوهشی و دانشگاهی کشور برگزار شده است.
رضویزاده ضمن دعوت اعضای هیئت علمی دانشگاه اصفهان به مشارکت در برگزاری همایش بینالمللی «غذای طیب» اظهار امیدواری کرد: اعضای هیئت علمی دانشگاه اصفهان، استادان و دانشجویان با ارسال مقالات و برگزاری نشستهای تخصصی مختلف به برگزاری هر چه بهتر همایش بینالمللی «غذای طیب» کمک کنند.