توسعه فرهنگی (ایجاد ذائقه طیب)
ذائقه طیب تضمین کننده بازار مصرف خدمات و محصولات طیب می باشد، طبعا ایجاد ذائقه در سطح ملی و بین المللی کار بسیار مشکل و زمان بری است به همین منظور تحقق آن مستلزم یک هم افزایی گسترده در سطوح قانونی، فرهنگی و اجتماعی است. در این زمینه برنامه های زیر پیشبینی شده است که اقدامات اولیه برای هر کدام از آنها در حال پیگیری است:
- تولید محتوای تبلیغاتی و فرهنگی (از طریق شناسایی و ایجاد شبکه همکاران یا کارگزاران مناسب)
- ایجاد کمپین های تبلیغاتی و برگزاری رویدادهای جریان ساز
- برگزاری جشنوارههای طیب
- اعطای گواهینامه (نشانهای کیفیت)
جشنواره محصولات و کسب و کارهای طیب رویدادی است که به شناسایی، تقدیر، معرفی و الگوسازی از تولید کنندگان محصولات و صاحبان کسب و کارهای برتر میپردازد. این جشنواره به صورت دورهای برگزار میگردد و هر دوره بر روی طیفی از محصولات یا کسب و کارها متمرکز میشود.
اینستاگرام |
ردیف |
عنوان |
ردیف |
عنوان |
ردیف |
عنوان |
1 |
معرفی موسسه و نشان طیب |
13 |
تفاهمنامه با سازمان غذا و دارو |
25 |
اهداف جشنواره کسب و کارهای طیب |
2 |
لوگوی موسسه و نشان طیب |
14 |
جشنواره کسب و کارهای طیب |
26 |
تفاهم نامه با شبکه محصولات سالم (شمس) |
3 |
خصوصیات نان با کیفیت |
15 |
خبر طیب، استاندارد زندگی اسلامی |
27 |
سهم غذای حلال در تجارت جهانی |
4 |
اخبار بازدید از نانواییهای کاشمر |
16 |
رونمایی از تندیس طیب |
28 |
نقش گلوتن در نان و بیماری سلیاک |
5 |
اخبار مسابقات مهارت پخت نان با آرد کامل |
17 |
ارسال نان از مشهد به آلمان |
29 |
تفاهم نامه با معاونت علمی ریاست جمهوری در حمایت از نشان طیب |
6 |
نان صمون عراقی |
18 |
معرفی موسسه کیفیت رضوی |
30 |
عوارض استفاده از جوشن شیرین در نان |
7 |
کار گروهی و سبک زندگی |
19 |
تقدیر از نانوایان برگزیده طرح رتبهبندی مراکز پخت نان |
31 |
دانشبنیانی موسسه کیفیت رضوی |
8 |
خمیرگیر نیمه اتوماتیک |
20 |
خواص نان سبوسدار |
32 |
بیانات مقام معظم رهبری در مورد کیفیت |
9 |
طرح ملی توسعه نشان طیب |
21 |
تفاوت نشان طیب با نشان حلال |
33 |
امضای تفاهمنامه با شرکت تعاونی دهیاری های بخش مرکزی مشهد |
10 |
امضای تفاهم نامه با شبکه رستوران داران |
22 |
سامانه رتبهبندی نانواییها |
34 |
جلسه درون سازمانی موسسه کیفیت |
11 |
بازمهندسی فرایندهای تولید زعفران |
23 |
فرمول حیات طیبه |
35 |
مذاکره با مجتمع گوشت مشهد |
12 |
تفاهم نامه با موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
24 |
مسیر زیست بوم طیب |
36 |
جلسه تخصصی با روسای اتحادیههای نانوایان کشور |
کلیپ و موشن گرافی |
ردیف |
عنوان |
ردیف |
عنوان |
ردیف |
عنوان |
1 |
شکل نان کامل |
6 |
سهم غذای حلال در تجارت جهانی |
11 |
نشست خبری جشنواره محصولات و کسب و کارهای طیب |
2 |
عوارض حذف سبوس آرد |
7 |
معرفی موسسه کیفیت رضوی |
12 |
حضور و سخنرانی رئیس اداره غله در جشنواره محصولات و کسب و کارهای طیب |
3 |
معرفی موسسه کیفیت رضوی و نشان طیب |
8 |
مسابقات مهارت پخت نان با آرد کامل |
13 |
گلوتن در نان |
4 |
برنامههای انگیزشی نانوایان |
9 |
معرفی طرح رتبهبندی محصولات |
14 |
جوش شیرین در نان |
5 |
بیانات مقام معظم رهبری در مورد کیفیت |
10 |
مولفههای کیفیت غذا |
15 |
رونمایی از تندیس طیب |
سایت |
ردیف |
عنوان |
ردیف |
عنوان |
ردیف |
عنوان |
1 |
نان طیب |
8 |
سامانه کیفیت طیب |
15 |
رهگیری فرایند تولید نان |
2 |
طیب؛ برترین نشان کیفیت |
9 |
کارگاه آموزشی ارتقا علمی و عملی تولیدکنندگان زعفران |
16 |
اصالتسنجی در سامانه محصولات |
3 |
موسسه کیفیت رضوی؛ پیشران و پیشرو در ارتقاء استانداردهای کیفیت زندگی |
10 |
کارگاه آموزشی جهتدهی بازار و مصرفکنندگان زعفران |
17 |
امتیاز کیفی در سامانه محصولات |
4 |
دستهبندی فعالیتهای موسسه کیفیت |
11 |
کارگاه آموزشی تدوین چکلیستهای ارزیابی طیب |
18 |
راهنمای مشتریان در سامانه محصولات |
5 |
طرح ارزیابی و رتبهبندی مراکز تولید نان |
12 |
کارگاه آموزشی تربیت ارزیاب |
19 |
رهگیری فرایند در سامانه محصولات |
6 |
طرح رتبهبندی محصولات و کسب وکارهای طیب |
13 |
کارگاه آموزش مدیریت دانش |
20 |
دوره آموزشی نشان طیب |
7 |
رتبهبندی محصولات و کسب و کارهای طیب |
14 |
وبینار کشاورزی ارگانیک |
21 |
سامانه ارزیابی طیب |
طراحی |
ردیف |
عنوان |
ردیف |
عنوان |
ردیف |
عنوان |
1 |
برچسب اصالتسنجی کیفیت |
12 |
بوم کیفیت طیب |
23 |
اینفوگرافی نقشه راه تعالی شرکت آرد قدس |
2 |
اینفوگرافی نان طیب |
13 |
زنجیره نمونه نان طیب |
24 |
سامانه توانمندسازی سازمانی |
3 |
ارزیابی نانواییها |
14 |
گواهی استقرار سامانه کیفیت طیب |
25 |
بروشور آموزشی کشاورزان زعفران |
4 |
اینفوگرافی نقشه زیرساختی موسسه کیفیت |
15 |
اینفوگرافی زنجیره نان |
26 |
بروشور همیار کشاورز زعفران |
5 |
اینفوگرافی زنجیره نان طیب |
16 |
اینفوگرافی زنجیره برنج |
27 |
بروشور همیار کیفیت زعفران |
6 |
چشم انداز و فعالیتهای موسسه |
17 |
اینفوگرافی زنجیره پسته |
28 |
بروشور طرح نان |
7 |
اینفوگرافی نان لواش |
18 |
اینفوگرافی زنجیره زعفران |
29 |
بروشور خدمات موسسه کیفیت |
8 |
سامانه اصالتسنجی |
19 |
اینفوگرافی زنجیره خرما |
30 |
بروشور معرفی سامانه کیفیت |
9 |
نصب برچسب کیفیت طیب |
20 |
اینفوگرافی زنجیره گوشت |
31 |
بروشور قرارگاه همیاری زعفران |
10 |
زنجیره کشاورزی |
21 |
اینفوگرافی نقشه دانش شرکت آرد قدس |
32 |
فرایندهای تولید محصول (جهت بارگزاری در سامانه) |
11 |
سامانه کیفیت طیب برای شرکت آرد قدس رضوی |
22 |
اینفوگرافی نقشه فناوری شرکت آرد قدس |
33 |
گواهی اصالتسنجی |