توسعه علمی طیب

پیش‌­نیاز اساسی اعتباربخشی به نشان طیب در سطح ملی و بین‌­المللی همراهی مراکز علمی، محققان و شرکت‌­های دانش بنیان در روند تولید دانش و چرخه استقرار آن بر روی محصولات و سازمان‌ها می­‌باشد به این منظور جریان­­سازی علمی به عنوان یکی از وظایف مؤسسه تعریف شده است. در این زمینه 30 نشست‌ علمی در قالب جشنواره، کنگره، کنفرانس، سمینار، همایش، گردهمایی، کارگاه و دوره آموزشی، با همکاری متخصصان از 30 دانشگاه، موسسه و مرکز علمی پژوهشی برگزار شد. همچنین تاکنون بیش از 20 مقاله علمی در مجلات و همایش­ها ارائه شده است. در ادامه لیست برخی از نشست­ها و مقالات علمی ارائه شده است.

عناوین کلی برخی از برنامه­ های توسعه علمی طیب

مقاله ­های منتشر شده و نشست های برگزار شده

 

ردیف عنوان مقاله نام نویسندگان سال انتشار نام مجله یا همایش
1 تدوین مدل ارزیابی و رتبه‌بندی خرما بر اساس اصول طیب راضیه نیازمند، بی بی مرضیه رضوی زاده، منیرالسادات شاکری، مجتبی جوکار 1400 نشریه اسلام و سلامت- علمی پژوهشی
2 الگوی ارزیابی کیفیت و رتبه‌بندی زعفران طیب جواد فیضی، محبوبه سرابی جماب، مسلم جهانی، حسین زمانی 1399 مجله پژوهشنامه حلال- علمی پژوهشی
3 مطالعه ویژگیهای کیفی، آلودگی­های میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنج­های تولید داخل و وارداتی شفق شیرزایی، لعیا اصغری، حسین زمانی، اسماء وردیان، سارا ناجی طبسی 1399 مجله بهداشت مواد غذایی- علمی پژوهشی
4 تبیین مفهومی زنجیره غذایی بر اساس شاخصهای غذای طیّب در قرآن کریم حسین زمانی، سارا ناجی طوسی، حسین افخمی روحانی، سید مصطفی احمدزاده، مصطفی شهیدی نوقابی 1399 مجله پژوهش در دین و سلامت- علمی پژوهشی
5 شاخص­های غذایِ طیّب از دیدگاه قرآن کریم سید مصطفی احمدزاده، حسین زمانی 1398 فصلنامه قرآن و طب- علمی پژوهشی
6 تبیین شاخص­های غذای طیب بعنوان غذای برتر نسبت به غذای ارگانیک و فراسودمند جواد فیضی، حسین زمانی، جواد فیضی 1397 دین و سلامت- علمی پژوهشی
7 طراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانه­ها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی  AHP راضیه نیازمند، بی بی مرضیه رضوی زاده، منیرالسادات شاکری، مجتبی جوکار 1400 مجله پژوهشنامه حلال- علمی پژوهشی
8 بررسی بازار خرمای طیب

 

راضیه نیازمند، بی بی مرضیه رضوی زاده، منیرالسادات شاکری، مجتبی جوکار 1399 همایش ملی اقتصاد، تجاری سازی و فراوری محصول خرما
9 تبیین معیار ارزش افزوده اقتصادی در زنجیره تولید خرمای طیب شیوا قائد رحمتی، مجتبی جوکار، علیرضا ایزدی، حسین زمانی 1399 همایش ملی اقتصاد، تجاری سازی و فراوری محصول خرما
10 نقش حدود و حقوق شرعی، قانونی و عمومی در زنجیره تولید زعفران جواد فیضی، محبوبه سرابی، حسین زمانی، مجتبی جوکار 1400 ششمین همایش ملی زعفران
11 زعفران از مزرعه تا سفره: چالشها و راهکارها جواد فیضی، محبوبه سرابی، حسین زمانی، مسلم جهانی، مجتبی جوکار 1400 ششمین همایش ملی زعفران
12 طراحی مدل ارزیابی طیب برای محصولات غذایی حسین زمانی، مجتبی جوکار، علیرضا ایزدی، سید سعید امامی­العریضی، سجاد حجازی 1400 دومین کنگره ملی غذای حلال
13 طراحی چک­لیست ارزیابی محصولات غذایی طیب علیرضا ایزدی، مجتبی جوکار، محمد سهیلی، سید سعید امامی­العریضی، حسین زمانی 1400 دومین کنگره ملی غذای حلال
14 بررسی بازار کمی و کیفی محصولات غذایی حلال و طیب مجتبی جوکار، حسین زمانی، علیرضا ایزدی، محمود جوان جعفری 1400 دومین کنگره ملی غذای حلال
15 تبیین مدل مفهومی غذای طیب حسین زمانی، مجتبی جوکار 1400 دومین کنگره ملی غذای حلال
16 حلیّت و رابطه آن با پاکیزگی و طیب بودن در زنجیره تولید تا مصرف خرما بی بی مرضیه رضوی زاده، راضیه نیازمند، منیرالسادات شاکری 1400 دومین کنگره ملی غذای حلال
17 ارکان نشان طیب حسین زمانی، مجتبی جوکار، سید سعید امامی­العریضی، محمد سهیلی 1400 دومین کنگره ملی غذای حلال
18 رزق حلال و طیّب حسین افخمی روحانی، حسین زمانی 1400 دومین کنگره ملی غذای حلال
19 کاربرد واژه­ طیب و حلال در رابطه با غذا در روایات معصومین علیهم­السلام حسین زمانی 1400 دومین کنگره ملی غذای حلال
20 بررسی اصل حلیّت در زنجیره تولید تا مصرف گوشت قرمز حسین زمانی، مجتبی جوکار، عاطفه فرهمند، سمانه راستگو 1400 دومین کنگره ملی غذای حلال
21 رابطه حلال با طیب در زنجیره تولید زعفران جواد فیضی، محبوبه سرابی، حسین زمانی، مجتبی جوکار 1400 دومین کنگره ملی غذای حلال
22 بررسی ارتباط بین حلال و طیب در زنجیره تولید نان علیرضا ایزدی، فرناز غنی­زاده، مجتبی جوکار، حسین زمانی 1400 دومین کنگره ملی غذای حلال
23 کاربردهای واژه طیب در قرآن حسین زمانی 1400 دومین کنگره ملی غذای حلال
24 تبیین مدل مفهومی غذای طیب حسین زمانی، مجتبی جوکار 1400 دومین کنگره ملی غذای حلال

 

ردیف عنوان نشست * نوع نشست تاریخ برگزاری سطح برگزاری
1 محصولات و کسب و کارهای طیب با محوریت نان جشنواره 1399 ملی
2 معنا شناسی واژه طیب دوره آموزشی 1399 استانی
3 چکیده نگرش اسلام به زنجیره غذا دوره آموزشی 1399 استانی
4 کاربردهای واژه طیب در قرآن و حدیث دوره آموزشی 1399 استانی
5 آشنایی با طیب دوره آموزشی 1399 ملی
6 آموزش ارزیابی بر مبنای اصول طیب دوره آموزشی 1399 ملی
7 آشنایی با سامانه کیفیت طیب دوره آموزشی 1399 ملی
8 مهارت پخت نان با آرد کامل رویداد (مسابقه) 1399 استانی
9 پخت نان با آرد کامل دوره آموزشی 1399 استانی
10 دوره آموزش پخت نان ویژه تامین­کنندگان نان حرم مطهر رضوی دوره آموزشی 1398 استانی
11 تدوین چک لیست­های ارزیابی طیب کارگاه آموزشی 1399 استانی
12 آشنایی با زنجیره خرمای طیب دوره آموزشی 1399 ملی
13 آشنایی با زنجیره پسته طیب دوره آموزشی 1399 ملی
14 آشنایی با آزمون­های کیفیت سنجی زعفران کارگاه آموزشی 1399 استانی
15 همیاران کیفیت کارگاه آموزشی 1399 استانی
16 مدیریت برند، تبلیغات و صیانت حقوقی از برند رضوی نشست تخصصی 1398 استانی
17 نان طیب با حضور اعضای هیئت علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی نشست تخصصی 1398 استانی
18 تبیین الگوی فقهی غذا با حضور حجه­الاسلام علی کشوری دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی نشست تخصصی 1399 کشوری
19 سامانه تصمیم­یار در حوزه خوراک دام نشست تخصصی 1399 استانی
20 بررسی ابعاد مختلف نشان طیب در زمینه نان نشست تخصصی 1397 کشوری
21 بررسی ابعاد مختلف نشان طیب در زمینه گوشت نشست تخصصی 1399 استانی
22 بررسی ابعاد مختلف نشان طیب در زمینه سازمان نشست تخصصی 1398 استانی
23 بررسی ابعاد مختلف نشان طیب در زمینه زعفران نشست تخصصی 1399 استانی
24 آشنایی با ظرفیت شرکت­های خصوصی و مرکز رشد دانشگاه فردوسی نشست تخصصی 1399 استانی
25 مدل ارزیابی و رتبه بندی معماری داخلی نشست تخصصی 1399 کشوری
26 مدل ارزیابی و رتبه بندی کتاب کودک نشست تخصصی 1399 استانی
27 آشنایی با ظرفیت­های مجتمع­های تولید نان نشست 1399 استانی
28 نشست تخصصی نان طیب نشست تخصصی 1399 ملی
29 شفافیت (با حضور دکتر احمد توکلی) نشست تخصصی 1399 ملی
30 مبانی و چارچوب‌های شفافیت در نهادهای عمومی هم­اندیشی 1398 کشوری
31 تجربه طراحی سامانه شفافیت در شهرداری­ها هم­اندیشی 1398 کشوری
32 شفافیت، شاخصه صداقت و درستکاری و نشان دهنده بلوغ سازمانی نشست تخصصی 1398 ملی
33 محورهای شفافیت در حوزه اقتصادی آستان قدس رضوی نشست تخصصی 1398 استانی