پیاده­ سازی مدل طیب

در این مرحله؛ مدل مفهومی، مدل ارزیابی و چک ­لیست­ هایی که در مرحله طراحی نشان طیب تدوین شده­اند، در زنجیره تولید محصولات و ارائه خدمات و همچنین در واحدهای صنفی و سازمان­ های متقاضی بر اساس فرایند زیر پیاده­ سازی می­ شوند.

فرایند پیاده ­سازی مدل ارزیابی و رتبه ­بندی و دریافت نشان طیب

ردیف شرح فعالیت
1 آشنایی اولیه، مصاحبه ها و عارضه یابی سریع
1-1 برگزاری نشست‌های توجیهی با مدیران
1-2 بازدید و انجام مصاحبه در خصوص فرآیندهای بخش­های مختلف مرتبط با واحد به منظور عارضه یابی سریع
1-3 انجام مطالعات اولیه و الگوبرداری به ­منظور طراحی مدل ارزیابی
1-4 تهیه گزارش شناخت اولیه
1-5 تشکیل جلسه هم اندیشی برای بررسی نتایج اولیه و تعیین مواردی که برای ادامه­ی کار مورد تایید متقاضی هستند
2 تدوین مدل – انطباق قواعد طیب با فعالیت­های مجموعه متقاضی
2-1 تعیین معیارهای ارزیابی
2-2 دریافت مستندات واحد متقاضی
3-2 تدوین چک لیست­های ارزیابی تخصصی
3 آموزش عمومی طیب
3-1 برگزاری دوره آموزشی آشنایی با طیب و نحوه استفاده ز سامانه کیفیت برای مدیران و کارکنان
3-2 برگزاری آزمون
3-3 صدور گواهینامه شرکت در دوره آموزشی
4 نمایه­سازی در سامانه
4-1 ثبت نام در سامانه کیفیت توسط متقاضی
4-2 تکمیل فرم­ها و بارگذاری مستندات توسط متقاضی
4-3 بررسی کارشناس موسسه و تایید و اختصاص QR و شماره شناسایی (IN)
4-4 تهیه و تحویل فایل حاوی QR و لیبل به متضاضی
4-5 جانمایی QR و لیبل توسط متقاضی و ارسال به موسسه جهت تایید
4-6 تایید کارشناسان موسسه
4-7 استفاده و چاپ لیبل متقاضی
5 انجام ارزیابی
5-1 انجام خودارزیابی با تکمیل فرم خودارزیابی در سامانه توسط متقاضی
5-2 تایید کارشناس و درج امتیاز خودارزیابی در سامانه
5-3 انجام ارزیابی تخصصی
5-4 تنظیم صورتجلسه ارزیابی
5-5 تهیه گزارش بازخورد ارزیابی
5-6 انجام ارزیابی مردمی به صورت پیوسته در سامانه و سایر روش­ها متناسب با شرایط متقاضی
5-7 ارائه راهکارها و پروژه­های بهبود
5-8 انجام ارزیابی­های دوره­ای
6 ورود به مرحله دریافت نشان طیب
6-1 انجام پروژه‌های بهبود
6-2 کسب حداقل امتیاز مبنا (حدود 70) در دو دوره متوالی ارزیابی
6-3 شرکت در جشنواره محصولات و کسب وکارهای طیب
6-4 دریافت نشان طیب

لیست محصولات و واحدهای صنفی که مدل ارزیابی و رتبه­بندی طیب در زنجیره آنها پیاده­سازی شده

زنجیره محصولات غذایی در طرح کلان ملی با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
نان برنج گوشت خرما پسته
سایر زنجیره­های محصولات غذایی
انواع نهال ماکارونی انواع کنسرو عسل عطر انواع سویق
سوسیس سالم کالباس سالم انواع شیره
زنجیره محصولات غیر غذایی
عطر انیمیشن
واحدهای صنفی و خدماتی
فروشگاه زنجیره­ای فروشگاه محصولات لبنی فروشگاه الکترونیکی (مجازی) فروشگاه گوشت، مرغ و پروتئینی
نانوایی سنتی داروخانه رستوران مراکز آموزشی

نتیجه فرایند پیاده­سازی مدل ارزیابی و رتبه­ بندی طیب برای متقاضیان عبارتند از:

  1. آگاهی از وضعیت خود بر اساس نظر کارشناسان و مردم
  2. آگاهی از اصلاحات مورد نیاز برای ارتقای امتیاز و رتبه خود
  3. دریافت نشان طیب