به گزارش روابط عمومی موسسه کیفیت رضوی، «حسین زمانی» مدیرعامل موسسه کیفیت رضوی در تشریح جزئیات طرح اجرای الگوی شفافیت سازمانی و استقرار نشان طیب اظهار داشت: یکی از زمینههای فعالیتهای پژوهشی موسسه کیفیت رضوی این است که در حوزههای برونسازمانی طرحهای پژوهشی انجام دهد که در این راستا، تاکنون خدمات مشاورهای قابلتوجهی هم ارائه شده است؛ از طراحی و اجرای فاز اول سامانه شفافیت در سازمان اقتصادی رضوی گرفته تا شناسایی، ترسیم، طبقهبندی و ارائه شناسنامه فرآیندها و همچنین تدوین دستورالعملهای اجرایی برای استقرار و پایش فرآیندهای مرتبط با الگوی محرومیتزدایی آستان قدس رضوی و این طرحهای پژوهشی را به عنوان رسالت خاص خود دنبال خواهیم کرد.
وی افزود: در سایه طرحهای مطالعاتی و پیشنهادات کارشناسی که به سازمانهای مختلف و واحدهای تولیدی گوناگون ارائه کردهایم، عارضهیابی و ارائه مشاورههای تعالی سازمانی در شرکت بتن و ماشین قدس رضوی و موسسه عمران و توسعه رضوی انجام شده و همچنین در شرکتهایی همچون داروسازی ثامن، آرد قدس رضوی، قند تربت حیدریه، سامان بازار رضوی، سامان داروی هشتم و قند چناران نیز طرحهای توانمندسازی سازمانی با موفقیت به اجرا درآمده است.
مدیرعامل موسسه کیفیت رضوی ضمن پرداختن به برخی نمونههای موفق در حوزه طرحهای پژوهشی برونسازمانی خاطرنشان کرد: ارزیابی سطح کیفیت و رضایتسنجی محصولات با برند رضوی، انجام خدمات محیطآرایی براساس الگوی سازمان طیب، تدوین الگوی شفافیت سازمانی در سازمان اقتصادی رضوی وقت، گردآوری مبانی و اصول شفافیت از نگاه اسلام و بررسی تجربههای مشابه بینالمللی در بنیاد بهرهوری، استقرار و پیادهسازی الزامات نشان طیب در شرکت شبکه بازار رضوی، ارائه خدمات مدیریت دانش در شرکت قند چناران، طراحی و استقرار نشان طیب در زنجیرههای منتخب غذایی، ارزشگذاری برند رضوی در ایران مطابق استاندارد ISO 10668 و… از جمله نمونههای موفق در حوزه طرحهای پژوهشی برونسازمانی موسسه کیفیت رضوی هستند.
وی ادامه داد: البته ما هرگز منحصر در نگاه برونسازمانی نیستیم و مثلاً طراحی مدل ارزیابی کیفیت و رتبهبندی محصولات مختلف از خرما، زعفران، پسته، برنج و گوشت قرمز (گاو و گوسفند) گرفته تا کتاب کودک و نوجوان و انیمیشن و حتی خدمات کشاورزی براساس شاخصهای نظام استانداردسازی طیب در سایه نگرش درونسازمانی ما حاصل شده است.
دکتر زمانی با تأکید بر دانشبنیان بودن تحقیقات و طرحهای کارشناسی در موسسه کیفیت رضوی تصریح کرد: تاکنون نشستهای متعددی توسط موسسه برگزار شده است که میتوان محصولات و کسبوکارهای طیب با محوریت معناشناسی واژه طیب، چکیده نگرش اسلام به زنجیره غذا، کاربردهای واژه طیب در قرآن و حدیث، آشنایی با طیب و تربیت کارگروههای ارزیابی طیب را نام برد که در سایه این تلاشها، مقالات متعددی هم با عناوین متنوع همچون «تبیین مفهومی زنجیره غذایی براساس شاخصهای غذای طیب در قرآن کریم» و «مطالعه ویژگیهای کیفی، آلودگیهای میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنجهای تولید داخل و وارداتی» در مجلات معتبر منتشر شده است.
وی در انتها، هدف راهبردی موسسه کیفیت رضوی را ارتقای سطح کیفیت زندگی عنوان کرد و گفت: همه برنامه ریزیهای ما در این راستا جهت دهی شده است که در نهایت به ارتقای سطح کیفیت زندگی مردم بینجامد و بهرهوری به گونهای افزایش یابد که همه محصولات مصرفی مردم با استانداردسازی طیب و در چارچوب روشهای علمی و قابل نظارت تهیه و تولید شوند و این چشمانداز نیز در ذیل طرح جامع کشوری نظام استاندارد طیب قابل تحقق است.
انتهای پیام/