به گزارش روابط عمومی موسسه کیفیت رضوی، همایش بین المللی غذای طیب و جشنواره محصولات و کسب و کارهای طیب که در آبان ماه سال ۱۴۰۱ در محل پارک علم و فناوری خراسان برگزار شد، با حضور تعداد زیادی از شرکت ها و مجموعه هایی برگزار شد که در حوزه تولید غذای سالم فعالیت می کنند.
یکی از مجموعه های توانمند و موفق در این عرصه شرکت صنایع غذایی آستان قدس رضوی بود که با حضور در نمایشگاه و ایجاد یک غرفه اختصاصی مورد توجه بازدیدکنندگان جشنواره محصولات و کسب و کارهای طیب بود.
در این غرفه، شرکت صنایع غذایی رضوی با تعدادی از محصولات جدید خود پذیرای بازدیدکنندگان غرفه این شرکت بود.
اشترودل مرغ و سبزیجات یکی از این محصولاتی بود که مورد توجه بازدید کنندگان قرار گرفته و به گفته مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی در حال حاضر پروانه ساخت این محصول از اداره نظارت بر مواد غذایی دریافت شده و قرار است در سال جاری به تولید انبوه برسد و روانه بازار شود.
هادیان در این خصوص بیان می کند: این محصول همچنین در همایش بینالمللی غذای طیب تست شد که ۹۳ درصد مصرفکنندگان از طعم و ظاهر محصول رضایت داشتند.