به گزارش روابط عمومی موسسه کیفیت رضوی، کتابچه ی همایش بین المللی غذای طیب منتشر شد.
این کتابچه که شامل معرفی همایش، برگزار کنندگان همایش، کمیته علمی، کمیته اجرایی، مراکز علمی حامی همایش و مجموعه مقالات ارسالی و پذیرفته شده در همایش، است در دسترس علاقه مندان به زیست بوم طیب قرار گرفت.
این کتابچه در سایت موسسه دانش بنیان کیفیت رضوی منتشر و علاقه مندان می توانند آن را از اینجا دانلود نمایند.
گفتنی است همایش بین المللی غذای طیب ۱۸ و ۱۹ آبان ماه سال ۱۴۰۱ با همکاری موسسه دانش بنیان کیفیت رضوی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پارک علم و فناوری خراسان برگزار گردید.