به گزارش روابط عمومی موسسه کیفیت رضوی، این موسسه دانش بنیان در سومین نمایشگاه دستاوردهای شرکت های دانش بنیان خراسان رضوی که به همت آستان قدس رضوی در مشهد مقدس برگزار شد شرکت نمود.
حسین حقی، مدیر روابط عمومی و ارتباطات موسسه دانش بنیان کیفیت رضوی با اشاره به اینکه موسسه کیفیت رضوی طبق اعلام رسمی مرکز امور شرکت های دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری جزء شرکت های برتر در حوزه خدمات مدیریت و کیفیت است، بیان کرد: موسسه کیفیت رضوی در رویداد های ملی و استانی با رویکرد تبیین نشان طیب و ارائه ی محصولات و خدماتی که تحت نظارت سامانه های کیفیت طیب هستند شرکت می کند.
وی افزود: در این نمایشگاه که با حضور معاون محترم علمی رئیس جمهور جناب دکتر دهقانی فیروزآبادی و قائم مقام محترم تولیت آستان قدس رضوی دکتر رحمتی برگزار شد، بخشی از دستاوردهای دانش بنیان موسسه به نمایش گذاشته شد.
حقی با اشاره به بازدید معاون علمی رئیس جمهور از غرفه موسسه کیفیت رضوی گفت: در این بازدید دکتر دهقانی فیروزآبادی ضمن تاکید بر اهمیت نشان کیفیت طیب و ظرفیت آن در احیای کیفیت محصولات و خدمات بر لزوم توسعه زیست بوم طیب در سطح ملی و بین المللی تاکید کردند.
لزوم شکلگیری نظام نوآوری
سرپرست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه بزرگترین کمک به دانشبنیانها و صنعت، توجه به بازار است، گفت: نظام نوآوری شکل نمیگیرد مگر اینکه از بازار شروع کنیم. در واقع باید نظام نوآوری کشور ۱۸۰ درجه به سمت بازار بچرخد که برای نیل به این هدف بزرگ نیازمند کمک همه دستگاهها و نهادها هستیم.
دانشبنیانها بستر تحقیقات و فناوری
دکتر دهقانی فیروزآبادی شرکتهای دانشبنیان را بستر علم و تحقیقات و فناوری و صنایع را بستر نوآوری نامید و گفت: مرکزی نوآور محسوب میشود که همکاری راهبردی را میان صاحبان مسئله و حلکنندگان آن ایجاد کند. باید این زنجیره کامل شود، یعنی صنعت نوآور برای شرکتهای فناور و شرکتهای فناور برای مراکز تحقیقات علمی در دانشگاه کار تعریف کنند.
او تاکید کرد: شرکتی دانشبنیان نامیده میشود که شبکه تحقیقات علمی را در دانشگاه ایجاد کند که این مهم به نوبه خود زمینهساز اقتصاد دانشبنیان خواهد بود.
دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه مشهد به واسطه وجود بارگاه حضرت رضا(ع) قطب عالم محسوب میشود، گفت: با چنین ظرفیتی که در این شهر وجود دارد، چرا باید توسعه گردشگری بیشتر در تهران فعال باشد؟
او ادامه داد: علاوه بر این مشهد، دارای معادن بزرگ و زیرساختهای قابل توجهی در صنعت غذاست که البته نیازمند توسعه بیش از پیش است.
شرکتهای دانش بنیان، بزرگترین محرک اقتصادی کشور هستند
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی در ادامه شرکتهای دانش بنیان را بزرگترین محرک اقتصادی کشور برای جبران عقبماندگیهای حوزه اقتصاد معرفی کرد و افزود: سه سفر معاون علمی ریاست جمهوری به خراسان در سال جاری، نشانگر نگاه ویژه دولت جدید به مقولهی دانش بنیان و حمایت جدی از این شرکتهاست.
رحمتی تاکید کرد: در حال حاضر کارخانجات، شرکتها و صنایع با مشکلات متعددی در عرصه تولید مواجه هستند، از این رو ما در آستان قدس رضوی آماده ایم در حد توان با حمایت و پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان فعال در استان و با به کارگیری ظرفیت هایی که این شرکت ها دارند، در جهت رفع مشکلات موجود گام برداریم.
آستان قدس رضوی؛ نماینده معاونت علمی ریاست جمهوری در شمال شرق کشور
وی خاطرنشان کرد: ۱۵ شرکت دانش بنیان تحت حمایت آستان قدس رضوی به عنوان نماینده معاونت علمی ریاست جمهوری در شمال شرق کشور با هدف تسریع در فرآیند ارائه تسهیلات به شرکتهای متقاضی، کسب آگاهی از مشکلات موجود در صنایع و مرتفع سازی این موارد فعالیت میکنند.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی در بخش دیگر از سخنانش با تاکید بر اینکه تولیت معزز این بارگاه ملکوتی از صنایع دانش بنیان استان به صورت ویژه حمایت میکنند، تصریح کرد: آستان مقدس امام رضا(ع) با حمایت از دانش بنیان ها، به دنبال رشد و توسعه آن هاست تا در نهایت، محصولات این شرکتها به چرخه تولید و عرضه وارد شود.