جلسه مشترک موسسه کیفیت رضوی و معاونت بین الملل سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی در محل سازمان علمی فرهنگی آستان قدس رضوی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه کیفیت رضوی، این نشست که با حضور مدیران موسسه کیفیت رضوی، سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی و موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد، دکتر حسین زمانی خادمانلو مدیر عامل موسسه کیفیت رضوی، حجت الاسلام والمسلمین ذوالفقاری معاون بین الملل سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی، دکتر بی بی مرضیه رضوی زاده عضو هیئت علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و دبیر علمی کنفرانس بین المللی غذای طیب و خانم مرضیه حسین نژاد رئیس گروه همکاری های علمی و بین المللی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی حضور داشتند.
بحث و تبادل نظر در خصوص مدل کیفیت طیب، همفکری در خصوص نحوه برگزاری کنفرانس بین المللی طیب، معرفی شاخص ها و سامانه ها از جمله اهداف این نشست بود.
حسین زمانی در این نشست با اشاره به مفهوم سازی و ساخت ابزارهایی چون سامانه ارزیابی و رتبه بندی بر اساس مدل طیب، گفت: چشم انداز موسسه کیفیت رضوی در سال ۱۴۰۴ بین المللی شدن نشان طیب است و کنفرانس سال ۱۴۰۱، به عنوان نقطه شروع این گام مهم محسوب می شود.
حجت الاسلام ذوالفقاری بیان کرد: نمایه کردن مقالات طیب در سایت های بین المللی، ارتباط با دانشگاه های مهم در کشورهای اسلامی جهت بسط این مهم، ارتباط بیشتر با اساتید دانشگاه و حوزه های علمیه از جمله مواردی است که می تواند در گسترش نشان طیب موثر باشد.