توسعه علمی طیب
پیشنیاز اساسی اعتباربخشی به نشان طیب در سطح ملی و بینالمللی همراهی مراکز علمی، محققان و شرکتهای دانش بنیان در روند تولید دانش و چرخه استقرار آن بر روی محصولات و سازمانها میباشد به این منظور جریانسازی علمی به عنوان یکی از وظایف مؤسسه تعریف شده است. در این زمینه 30 نشست علمی در قالب جشنواره، کنگره، کنفرانس، سمینار، همایش، گردهمایی، کارگاه و دوره آموزشی، با همکاری متخصصان از 30 دانشگاه، موسسه و مرکز علمی پژوهشی برگزار شد. همچنین تاکنون بیش از 20 مقاله علمی در مجلات و همایشها ارائه شده است. در ادامه لیست برخی از نشستها و مقالات علمی ارائه شده است.
عناوین کلی برخی از برنامه های توسعه علمی طیب
مقاله های منتشر شده و نشست های برگزار شده
ردیف | عنوان نشست * | نوع نشست | تاریخ برگزاری | سطح برگزاری |
1 | محصولات و کسب و کارهای طیب با محوریت نان | جشنواره | 1399 | ملی |
2 | معنا شناسی واژه طیب | دوره آموزشی | 1399 | استانی |
3 | چکیده نگرش اسلام به زنجیره غذا | دوره آموزشی | 1399 | استانی |
4 | کاربردهای واژه طیب در قرآن و حدیث | دوره آموزشی | 1399 | استانی |
5 | آشنایی با طیب | دوره آموزشی | 1399 | ملی |
6 | آموزش ارزیابی بر مبنای اصول طیب | دوره آموزشی | 1399 | ملی |
7 | آشنایی با سامانه کیفیت طیب | دوره آموزشی | 1399 | ملی |
8 | مهارت پخت نان با آرد کامل | رویداد (مسابقه) | 1399 | استانی |
9 | پخت نان با آرد کامل | دوره آموزشی | 1399 | استانی |
10 | دوره آموزش پخت نان ویژه تامینکنندگان نان حرم مطهر رضوی | دوره آموزشی | 1398 | استانی |
11 | تدوین چک لیستهای ارزیابی طیب | کارگاه آموزشی | 1399 | استانی |
12 | آشنایی با زنجیره خرمای طیب | دوره آموزشی | 1399 | ملی |
13 | آشنایی با زنجیره پسته طیب | دوره آموزشی | 1399 | ملی |
14 | آشنایی با آزمونهای کیفیت سنجی زعفران | کارگاه آموزشی | 1399 | استانی |
15 | همیاران کیفیت | کارگاه آموزشی | 1399 | استانی |
16 | مدیریت برند، تبلیغات و صیانت حقوقی از برند رضوی | نشست تخصصی | 1398 | استانی |
17 | نان طیب با حضور اعضای هیئت علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی | نشست تخصصی | 1398 | استانی |
18 | تبیین الگوی فقهی غذا با حضور حجهالاسلام علی کشوری دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی | نشست تخصصی | 1399 | کشوری |
19 | سامانه تصمیمیار در حوزه خوراک دام | نشست تخصصی | 1399 | استانی |
20 | بررسی ابعاد مختلف نشان طیب در زمینه نان | نشست تخصصی | 1397 | کشوری |
21 | بررسی ابعاد مختلف نشان طیب در زمینه گوشت | نشست تخصصی | 1399 | استانی |
22 | بررسی ابعاد مختلف نشان طیب در زمینه سازمان | نشست تخصصی | 1398 | استانی |
23 | بررسی ابعاد مختلف نشان طیب در زمینه زعفران | نشست تخصصی | 1399 | استانی |
24 | آشنایی با ظرفیت شرکتهای خصوصی و مرکز رشد دانشگاه فردوسی | نشست تخصصی | 1399 | استانی |
25 | مدل ارزیابی و رتبه بندی معماری داخلی | نشست تخصصی | 1399 | کشوری |
26 | مدل ارزیابی و رتبه بندی کتاب کودک | نشست تخصصی | 1399 | استانی |
27 | آشنایی با ظرفیتهای مجتمعهای تولید نان | نشست | 1399 | استانی |
28 | نشست تخصصی نان طیب | نشست تخصصی | 1399 | ملی |
29 | شفافیت (با حضور دکتر احمد توکلی) | نشست تخصصی | 1399 | ملی |
30 | مبانی و چارچوبهای شفافیت در نهادهای عمومی | هماندیشی | 1398 | کشوری |
31 | تجربه طراحی سامانه شفافیت در شهرداریها | هماندیشی | 1398 | کشوری |
32 | شفافیت، شاخصه صداقت و درستکاری و نشان دهنده بلوغ سازمانی | نشست تخصصی | 1398 | ملی |
33 | محورهای شفافیت در حوزه اقتصادی آستان قدس رضوی | نشست تخصصی | 1398 | استانی |