نشست شورای استانی «طیب» با هدف بررسی ارتقای کیفیت تولیدات در استان خراسان شمالی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه کیفیت رضوی، در نشست تبیین «زیست بوم طیب» که روز گذشته با حضور مدیرکل دفتر جذب و سرمایه گذاری استانداری خراسان شمالی، مدیرعامل و نمایندگان موسسه کیفیت رضوی، جمعی از تولیدکنندگان استانی و دبیر کانونهای خدمت رضوی به میزبانی استانداری خراسان شمالی برگزار شد، مدیرعامل موسسه کیفیت رضوی از ایجاد ظرفیت برای تجاری سازی محصولات و تولیدات صنایع غذایی استان خراسان شمالی در قالب طرح «زیست بوم طیب» خبر داد و گفت: هدف از اجرای این طرح، اعتبار بخشی به محصولات استان و افزایش کیفیت آنها برای ایجاد ارزش افزوده است.
حسین زمانی، خطاب به تولید کنندگان صنایع غذایی استان خراسان شمالی افزود: این طرح ذیل نشان «طیب» معرفی میشود که علاوه بر خراسان شمالی در آینده در سایر استانها نیز اجرا خواهد شد.
محصولات تولیدی استان خراسان شمالی دارای کیفیت مطلوب است
مدیرکل دفتر جذب و سرمایه گذاری استانداری خراسان شمالی، حضور نمایندگان موسسه کیفیت رضوی در این استان را فرصتی مغتنم برای ایجاد ظرفیت معرفی تولیدکنندگان استان و محصولات آنها در سطح ملی و استانی دانست و تصریح کرد: در حوزه تولید و کیفیت مواد غذایی، آستان قدس رضوی در کشور و خارج کشورشناخته شده است و یکی از مواردی که در کشور و استان خراسان شمالی مورد غفلت قرار گرفته موضوع برندینگ و برندسازی است، متاسفانه در این زمینه کار نشده و محصولات تولیدی استان از جمله زغفران به صورت خام فروشی در اختیار دیگران قرار میگیرد.
سید علی میرکریمی با اشاره به تولید زعفران با کیفیت و مرغوب در استان خراسان شمالی خاطر نشان کرد: با وجود اینکه تولیدات خوبی داریم؛ اما متاسفانه به دلیل نبود برندسازی، نتوانستهایم آن بهرهای را که باید از این محصول ببریم. ما باید در این راستا برای برندی سازی زعفران و دیگر محصولات با کیفیت تولیدی این استان از جمله میوهجات، سبزیجات و غلات اقدام کنیم.
در ادامه این نشست تولید کنندگان شرکت کننده در جلسه به معرفی تولیدات، محصولات و نحوه فعالیتهایشان پرداختند.