توسعه فرهنگی (ایجاد ذائقه طیب)
ذائقه طیب تضمین کننده بازار مصرف خدمات و محصولات طیب می باشد، طبعا ایجاد ذائقه در سطح ملی و بین المللی کار بسیار مشکل و زمان بری است به همین منظور تحقق آن مستلزم یک هم افزایی گسترده در سطوح قانونی، فرهنگی و اجتماعی است. در این زمینه برنامه های زیر پیشبینی شده است که اقدامات اولیه برای هر کدام از آنها در حال پیگیری است:
- تولید محتوای تبلیغاتی و فرهنگی (از طریق شناسایی و ایجاد شبکه همکاران یا کارگزاران مناسب)
- ایجاد کمپین های تبلیغاتی و برگزاری رویدادهای جریان ساز
- برگزاری جشنوارههای طیب
- اعطای گواهینامه (نشانهای کیفیت)
جشنواره محصولات و کسب و کارهای طیب رویدادی است که به شناسایی، تقدیر، معرفی و الگوسازی از تولید کنندگان محصولات و صاحبان کسب و کارهای برتر میپردازد. این جشنواره به صورت دورهای برگزار میگردد و هر دوره بر روی طیفی از محصولات یا کسب و کارها متمرکز میشود.
اینستاگرام |
ردیف |
عنوان |
ردیف |
عنوان |
ردیف |
عنوان |
۱ |
معرفی موسسه و نشان طیب |
۱۳ |
تفاهمنامه با سازمان غذا و دارو |
۲۵ |
اهداف جشنواره کسب و کارهای طیب |
۲ |
لوگوی موسسه و نشان طیب |
۱۴ |
جشنواره کسب و کارهای طیب |
۲۶ |
تفاهم نامه با شبکه محصولات سالم (شمس) |
۳ |
خصوصیات نان با کیفیت |
۱۵ |
خبر طیب، استاندارد زندگی اسلامی |
۲۷ |
سهم غذای حلال در تجارت جهانی |
۴ |
اخبار بازدید از نانواییهای کاشمر |
۱۶ |
رونمایی از تندیس طیب |
۲۸ |
نقش گلوتن در نان و بیماری سلیاک |
۵ |
اخبار مسابقات مهارت پخت نان با آرد کامل |
۱۷ |
ارسال نان از مشهد به آلمان |
۲۹ |
تفاهم نامه با معاونت علمی ریاست جمهوری در حمایت از نشان طیب |
۶ |
نان صمون عراقی |
۱۸ |
معرفی موسسه کیفیت رضوی |
۳۰ |
عوارض استفاده از جوشن شیرین در نان |
۷ |
کار گروهی و سبک زندگی |
۱۹ |
تقدیر از نانوایان برگزیده طرح رتبهبندی مراکز پخت نان |
۳۱ |
دانشبنیانی موسسه کیفیت رضوی |
۸ |
خمیرگیر نیمه اتوماتیک |
۲۰ |
خواص نان سبوسدار |
۳۲ |
بیانات مقام معظم رهبری در مورد کیفیت |
۹ |
طرح ملی توسعه نشان طیب |
۲۱ |
تفاوت نشان طیب با نشان حلال |
۳۳ |
امضای تفاهمنامه با شرکت تعاونی دهیاری های بخش مرکزی مشهد |
۱۰ |
امضای تفاهم نامه با شبکه رستوران داران |
۲۲ |
سامانه رتبهبندی نانواییها |
۳۴ |
جلسه درون سازمانی موسسه کیفیت |
۱۱ |
بازمهندسی فرایندهای تولید زعفران |
۲۳ |
فرمول حیات طیبه |
۳۵ |
مذاکره با مجتمع گوشت مشهد |
۱۲ |
تفاهم نامه با موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی |
۲۴ |
مسیر زیست بوم طیب |
۳۶ |
جلسه تخصصی با روسای اتحادیههای نانوایان کشور |
کلیپ و موشن گرافی |
ردیف |
عنوان |
ردیف |
عنوان |
ردیف |
عنوان |
۱ |
شکل نان کامل |
۶ |
سهم غذای حلال در تجارت جهانی |
۱۱ |
نشست خبری جشنواره محصولات و کسب و کارهای طیب |
۲ |
عوارض حذف سبوس آرد |
۷ |
معرفی موسسه کیفیت رضوی |
۱۲ |
حضور و سخنرانی رئیس اداره غله در جشنواره محصولات و کسب و کارهای طیب |
۳ |
معرفی موسسه کیفیت رضوی و نشان طیب |
۸ |
مسابقات مهارت پخت نان با آرد کامل |
۱۳ |
گلوتن در نان |
۴ |
برنامههای انگیزشی نانوایان |
۹ |
معرفی طرح رتبهبندی محصولات |
۱۴ |
جوش شیرین در نان |
۵ |
بیانات مقام معظم رهبری در مورد کیفیت |
۱۰ |
مولفههای کیفیت غذا |
۱۵ |
رونمایی از تندیس طیب |
سایت |
ردیف |
عنوان |
ردیف |
عنوان |
ردیف |
عنوان |
۱ |
نان طیب |
۸ |
سامانه کیفیت طیب |
۱۵ |
رهگیری فرایند تولید نان |
۲ |
طیب؛ برترین نشان کیفیت |
۹ |
کارگاه آموزشی ارتقا علمی و عملی تولیدکنندگان زعفران |
۱۶ |
اصالتسنجی در سامانه محصولات |
۳ |
موسسه کیفیت رضوی؛ پیشران و پیشرو در ارتقاء استانداردهای کیفیت زندگی |
۱۰ |
کارگاه آموزشی جهتدهی بازار و مصرفکنندگان زعفران |
۱۷ |
امتیاز کیفی در سامانه محصولات |
۴ |
دستهبندی فعالیتهای موسسه کیفیت |
۱۱ |
کارگاه آموزشی تدوین چکلیستهای ارزیابی طیب |
۱۸ |
راهنمای مشتریان در سامانه محصولات |
۵ |
طرح ارزیابی و رتبهبندی مراکز تولید نان |
۱۲ |
کارگاه آموزشی تربیت ارزیاب |
۱۹ |
رهگیری فرایند در سامانه محصولات |
۶ |
طرح رتبهبندی محصولات و کسب وکارهای طیب |
۱۳ |
کارگاه آموزش مدیریت دانش |
۲۰ |
دوره آموزشی نشان طیب |
۷ |
رتبهبندی محصولات و کسب و کارهای طیب |
۱۴ |
وبینار کشاورزی ارگانیک |
۲۱ |
سامانه ارزیابی طیب |
طراحی |
ردیف |
عنوان |
ردیف |
عنوان |
ردیف |
عنوان |
۱ |
برچسب اصالتسنجی کیفیت |
۱۲ |
بوم کیفیت طیب |
۲۳ |
اینفوگرافی نقشه راه تعالی شرکت آرد قدس |
۲ |
اینفوگرافی نان طیب |
۱۳ |
زنجیره نمونه نان طیب |
۲۴ |
سامانه توانمندسازی سازمانی |
۳ |
ارزیابی نانواییها |
۱۴ |
گواهی استقرار سامانه کیفیت طیب |
۲۵ |
بروشور آموزشی کشاورزان زعفران |
۴ |
اینفوگرافی نقشه زیرساختی موسسه کیفیت |
۱۵ |
اینفوگرافی زنجیره نان |
۲۶ |
بروشور همیار کشاورز زعفران |
۵ |
اینفوگرافی زنجیره نان طیب |
۱۶ |
اینفوگرافی زنجیره برنج |
۲۷ |
بروشور همیار کیفیت زعفران |
۶ |
چشم انداز و فعالیتهای موسسه |
۱۷ |
اینفوگرافی زنجیره پسته |
۲۸ |
بروشور طرح نان |
۷ |
اینفوگرافی نان لواش |
۱۸ |
اینفوگرافی زنجیره زعفران |
۲۹ |
بروشور خدمات موسسه کیفیت |
۸ |
سامانه اصالتسنجی |
۱۹ |
اینفوگرافی زنجیره خرما |
۳۰ |
بروشور معرفی سامانه کیفیت |
۹ |
نصب برچسب کیفیت طیب |
۲۰ |
اینفوگرافی زنجیره گوشت |
۳۱ |
بروشور قرارگاه همیاری زعفران |
۱۰ |
زنجیره کشاورزی |
۲۱ |
اینفوگرافی نقشه دانش شرکت آرد قدس |
۳۲ |
فرایندهای تولید محصول (جهت بارگزاری در سامانه) |
۱۱ |
سامانه کیفیت طیب برای شرکت آرد قدس رضوی |
۲۲ |
اینفوگرافی نقشه فناوری شرکت آرد قدس |
۳۳ |
گواهی اصالتسنجی |