توسعه فرهنگی (ایجاد ذائقه طیب)

ذائقه طیب تضمین­ کننده بازار مصرف خدمات و محصولات طیب می­ باشد، طبعا ایجاد ذائقه در سطح ملی و بین­ المللی کار بسیار مشکل و زمان­ بری است به همین منظور تحقق آن مستلزم یک هم­ افزایی گسترده در سطوح قانونی، فرهنگی و اجتماعی است. در این زمینه برنامه ­های زیر پیش­بینی شده است که اقدامات اولیه برای هر کدام از آنها در حال پیگیری است:

  • تولید محتوای تبلیغاتی و فرهنگی (از طریق شناسایی و ایجاد شبکه همکاران یا کارگزاران مناسب)
  • ایجاد کمپین ­­های تبلیغاتی و برگزاری رویدادهای جریان­ ساز
  • برگزاری جشنواره­های طیب
  • اعطای گواهینامه­ (نشان­های کیفیت)

جشنواره محصولات و کسب و کارهای طیب رویدادی است که به شناسایی، تقدیر، معرفی و الگوسازی از تولید کنندگان محصولات و صاحبان کسب و کارهای برتر می­پردازد. این جشنواره به صورت دوره­ای برگزار می­گردد و هر دوره بر روی طیفی از محصولات یا کسب و کارها متمرکز می­شود.

اینستاگرام
ردیف عنوان ردیف عنوان ردیف عنوان
1 معرفی موسسه و نشان طیب 13 تفاهم­نامه با سازمان غذا و دارو 25 اهداف جشنواره کسب و کارهای طیب
2 لوگوی موسسه و نشان طیب 14 جشنواره کسب و کارهای طیب 26 تفاهم نامه با شبکه محصولات سالم (شمس)
3 خصوصیات نان با کیفیت 15 خبر طیب، استاندارد زندگی اسلامی 27 سهم غذای حلال در تجارت جهانی
4 اخبار بازدید از نانوایی­های کاشمر 16 رونمایی از تندیس طیب 28 نقش گلوتن در نان و بیماری سلیاک
5 اخبار مسابقات مهارت پخت نان با آرد کامل 17 ارسال نان از مشهد به آلمان 29 تفاهم نامه با معاونت علمی ریاست جمهوری در حمایت از نشان طیب
6 نان صمون عراقی 18 معرفی موسسه کیفیت رضوی 30 عوارض استفاده از جوشن شیرین در نان
7 کار گروهی و سبک زندگی 19 تقدیر از نانوایان برگزیده طرح رتبه‌بندی مراکز پخت نان 31 دانش­بنیانی موسسه کیفیت رضوی
8 خمیرگیر نیمه اتوماتیک 20 خواص نان سبوس­دار 32 بیانات مقام معظم رهبری در مورد کیفیت
9 طرح ملی توسعه نشان طیب 21 تفاوت نشان طیب با نشان حلال 33 امضای تفاهم­نامه با شرکت تعاونی دهیاری های بخش مرکزی مشهد
10 امضای تفاهم نامه با شبکه رستوران داران 22 سامانه رتبه­بندی نانوایی­ها 34 جلسه درون سازمانی موسسه کیفیت
11 بازمهندسی فرایندهای تولید زعفران 23 فرمول حیات طیبه 35 مذاکره با مجتمع گوشت مشهد
12 تفاهم نامه با موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی 24 مسیر زیست بوم طیب 36 جلسه تخصصی با روسای اتحادیه­های نانوایان کشور
کلیپ و موشن گرافی
ردیف عنوان ردیف عنوان ردیف عنوان
1 شکل نان کامل 6 سهم غذای حلال در تجارت جهانی 11 نشست خبری جشنواره محصولات و کسب و کارهای طیب
2 عوارض حذف سبوس آرد 7 معرفی موسسه کیفیت رضوی 12 حضور و سخنرانی رئیس اداره غله در جشنواره محصولات و کسب و کارهای طیب
3 معرفی موسسه کیفیت رضوی و نشان طیب 8 مسابقات مهارت پخت نان با آرد کامل 13 گلوتن در نان
4 برنامه­های انگیزشی نانوایان 9 معرفی طرح رتبه­بندی محصولات 14 جوش شیرین در نان
5 بیانات مقام معظم رهبری در مورد کیفیت 10 مولفه­های کیفیت غذا 15 رونمایی از تندیس طیب
سایت
ردیف عنوان ردیف عنوان ردیف عنوان
1 نان طیب 8 سامانه کیفیت طیب 15 ره‌گیری فرایند تولید نان
2 طیب؛ برترین نشان کیفیت 9 کارگاه آموزشی ارتقا علمی و عملی تولیدکنندگان زعفران 16 اصالت­سنجی در سامانه محصولات
3 موسسه کیفیت رضوی؛ پیشران و پیشرو در ارتقاء استانداردهای کیفیت زندگی 10 کارگاه آموزشی جهت­دهی بازار و مصرف­کنندگان زعفران 17 امتیاز کیفی در سامانه محصولات
4 دسته­بندی فعالیت­های موسسه کیفیت 11 کارگاه آموزشی تدوین چک­لیست­های ارزیابی طیب 18 راهنمای مشتریان در سامانه محصولات
5 طرح ارزیابی و رتبه‌بندی مراکز تولید نان 12 کارگاه آموزشی تربیت ارزیاب 19 ره‌گیری فرایند در سامانه محصولات
6 طرح رتبه‌بندی محصولات و کسب وکارهای طیب 13 کارگاه آموزش مدیریت دانش 20 دوره آموزشی نشان طیب
7 رتبه‌بندی محصولات و کسب و کارهای طیب 14 وبینار کشاورزی ارگانیک 21 سامانه ارزیابی طیب
طراحی
ردیف عنوان ردیف عنوان ردیف عنوان
1 برچسب اصالت‌سنجی کیفیت 12 بوم کیفیت طیب 23 اینفوگرافی نقشه راه تعالی شرکت آرد قدس
2 اینفوگرافی نان طیب 13 زنجیره نمونه نان طیب 24 سامانه توانمندسازی سازمانی
3 ارزیابی نانوایی­ها 14 گواهی استقرار سامانه کیفیت طیب 25 بروشور آموزشی کشاورزان زعفران
4 اینفوگرافی نقشه زیرساختی موسسه کیفیت 15 اینفوگرافی زنجیره نان 26 بروشور همیار کشاورز زعفران
5 اینفوگرافی زنجیره نان طیب 16 اینفوگرافی زنجیره برنج 27 بروشور همیار کیفیت زعفران
6 چشم انداز و فعالیتهای موسسه 17 اینفوگرافی زنجیره پسته 28 بروشور طرح نان
7 اینفوگرافی نان لواش 18 اینفوگرافی زنجیره زعفران 29 بروشور خدمات موسسه کیفیت
8 سامانه اصالت‌سنجی 19 اینفوگرافی زنجیره خرما 30 بروشور معرفی سامانه کیفیت
9 نصب برچسب کیفیت طیب 20 اینفوگرافی زنجیره گوشت 31 بروشور قرارگاه همیاری زعفران
10 زنجیره کشاورزی 21 اینفوگرافی نقشه دانش شرکت آرد قدس 32 فرایندهای تولید محصول (جهت بارگزاری در سامانه)
11 سامانه کیفیت طیب برای شرکت آرد قدس رضوی 22 اینفوگرافی نقشه فناوری شرکت آرد قدس 33 گواهی اصالت‌سنجی