پیاده سازی مدل طیب

پیاده­ سازی مدل طیب

در این مرحله؛ مدل مفهومی، مدل ارزیابی و چک ­لیست­ هایی که در مرحله طراحی نشان طیب تدوین شده­اند، در زنجیره تولید محصولات و ارائه خدمات و همچنین در واحدهای صنفی و سازمان­ های متقاضی بر اساس فرایند زیر پیاده­ سازی می­ شوند.

فرایند پیاده ­سازی مدل ارزیابی و رتبه ­بندی و دریافت نشان طیب

ردیف شرح فعالیت
۱ آشنايي اوليه، مصاحبه ها و عارضه يابي سريع
۱-۱ برگزاري نشست‌هاي توجيهي با مديران
۱-۲ بازديد و انجام مصاحبه در خصوص فرآيندهاي بخش­هاي مختلف مرتبط با واحد به منظور عارضه يابي سريع
۱-۳ انجام مطالعات اوليه و الگوبرداري به ­منظور طراحي مدل ارزيابي
۱-۴ تهيه گزارش شناخت اوليه
۱-۵ تشکيل جلسه هم انديشي براي بررسي نتايج اوليه و تعيين مواردي که براي ادامه­ي کار مورد تاييد متقاضی هستند
۲ تدوين مدل – انطباق قواعد طيب با فعاليت­هاي مجموعه متقاضی
۲-۱ تعيين معيارهاي ارزيابي
۲-۲ دریافت مستندات واحد متقاضی
۳-۲ تدوين چک ليست­های ارزیابی تخصصی
۳ آموزش عمومي طيب
۳-۱ برگزاری دوره آموزشي آشنایی با طیب و نحوه استفاده ز سامانه کیفیت براي مديران و کارکنان
۳-۲ برگزاری آزمون
۳-۳ صدور گواهينامه شرکت در دوره آموزشی
۴ نمایه­سازی در سامانه
۴-۱ ثبت نام در سامانه کیفیت توسط متقاضی
۴-۲ تکميل فرم­ها و بارگذاري مستندات توسط متقاضی
۴-۳ بررسي کارشناس موسسه و تاييد و اختصاص QR و شماره شناسایی (IN)
۴-۴ تهيه و تحويل فايل حاوي QR و ليبل به متضاضی
۴-۵ جانمايي QR و ليبل توسط متقاضی و ارسال به موسسه جهت تاييد
۴-۶ تاييد کارشناسان موسسه
۴-۷ استفاده و چاپ ليبل متقاضی
۵ انجام ارزیابی
۵-۱ انجام خودارزيابي با تکميل فرم خودارزيابي در سامانه توسط متقاضی
۵-۲ تاييد کارشناس و درج امتياز خودارزيابي در سامانه
۵-۳ انجام ارزيابي تخصصی
۵-۴ تنظيم صورتجلسه ارزيابي
۵-۵ تهيه گزارش بازخورد ارزيابي
۵-۶ انجام ارزیابی مردمی به صورت پیوسته در سامانه و سایر روش­ها متناسب با شرایط متقاضی
۵-۷ ارائه راهکارها و پروژه­های بهبود
۵-۸ انجام ارزیابی­های دوره­ای
۶ ورود به مرحله دريافت نشان طيب
۶-۱ انجام پروژه‌هاي بهبود
۶-۲ کسب حداقل امتیاز مبنا (حدود ۷۰) در دو دوره متوالی ارزیابی
۶-۳ شرکت در جشنواره محصولات و کسب وکارهای طیب
۶-۴ دریافت نشان طیب

لیست محصولات و واحدهای صنفی که مدل ارزیابی و رتبه­بندی طیب در زنجیره آنها پیاده­سازی شده

زنجیره محصولات غذایی در طرح کلان ملی با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
نان برنج گوشت خرما پسته
سایر زنجیره­های محصولات غذایی
انواع نهال ماکارونی انواع کنسرو عسل عطر انواع سویق
سوسیس سالم کالباس سالم انواع شیره
زنجیره محصولات غیر غذایی
عطر انیمیشن
واحدهای صنفی و خدماتی
فروشگاه زنجیره­ای فروشگاه محصولات لبنی فروشگاه الکترونیکی (مجازی) فروشگاه گوشت، مرغ و پروتئینی
نانوایی سنتی داروخانه رستوران مراکز آموزشی

نتیجه فرایند پیاده­سازی مدل ارزیابی و رتبه­ بندی طیب برای متقاضیان عبارتند از:

  1. آگاهی از وضعیت خود بر اساس نظر کارشناسان و مردم
  2. آگاهی از اصلاحات مورد نیاز برای ارتقای امتیاز و رتبه خود
  3. دریافت نشان طیب

 


فارسی